изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:57 EEST
ОРЛИН ГОРАНОВ И МАРИАН БАЧЕВ В МЮЗИКЪЛА "ДА ПЕЕШ ПОД ДЪЖДА"    
Култура На 27 септември от 19.00 часа ДТ "Йордан Йовков" ни кани на едно незабравимо преживяване.  Орлин Горанов, Мариан Бачев, Миглена Стоева, Анелия Мънгарова, Лилия Илиева, Сребрина Соколова ще „пеят под дъжда“ в мюзикъл по сценарий на Бети Комдън и Адолф Грийн. Песните са на Насио Хърб Браун и Артър Фрийд, режисьор е Борис Панкин, диригент - Страцимир Павлов, хореографията е поверена на Боряна Сечанова и Мариана Крънчева, а  сценографията - на Иван Токаджиев.


“Най-великият филм-мюзикъл на всички времена!” - това е единодушната оценка на професионалисти и публика за „Да пееш под дъжда“. От месец май 2017 се появява и сценичната адаптация на мюзикъла, отново дело на бродуейските легенди Бети Комдън и Адолф Грийн – създатели и на филмовият сценарий, носители на “Оскар”. Всяка незабравима сцена е поднесена по бляскав начин, комичните ситуации са остри и живи, диалогът – остроумен и динамичен.


И разбира се - хитовите музикални номера, които се настаняват трайно в ума и сърцата на зрителите. “Да пееш под дъжда” в сценичния си вариант, е равностоен на филмовия оригинал, с огромното предимство, че се случва на живо!
Създателите са постигнали огромен успех, изпълнен и с технически предизвикателства, които си заслужават да бъдат преодоляни, в името на публиката. Този мюзикъл е един красив полет в златните води на Американския Музикален Театър. Полет, който оставя едно славно чувство в създателите и публиката. Това ни казват организаторите на музикалното събитие в Добрич, които ни напомнят, че за информация и билети можем да се обърнем към билетен център на ДТ "Йордан Йовков" /от 9.00 до 18.00 часа/ или на тел: 058/ 605 573. НДТ



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди