изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:06 EET
Наша футболна звезда заби красавица от Министерски съвет (СНИМКИ)    
Светска клюка
Бившият футболен национал Георги Пеев отново е щастливо влюбен, научи БЛИЦ. Съотборникът на Бойко Борисов в отбора на ветераните на Витоша (Бистрица) има връзка с красавицата Цветелина Иванова. Новата изгора на Пеев работи в Министерски съвет. Самата Цветелина вече публикува няколко снимки с мъжа на сърцето си в социалната мрежа. Незнайно защо обаче тя прикрива лицето му.. На един от фотосите на главата на Пеев е поставено сърчице, а любознателните й приятели я разпитват кой е щастливецът?



Очевидно новата звездна двойка се крие за момента и не разкрива за любовта си. Още един факт обаче доказва, че Пеев и Цветелина са заедно. Преди дни майката на служителката в Министерски съвет е празнувала рожден ден, а една от снимките й е с... Жоро, който вече се познавал и с родителите на новата си изгора.






Припомняме, че легендата на руския Амкар (Перм) се разведе със съпругата си Боряна. Двамата бяха заедно повече от 15 години, като имат две прекрасни дъщери. Пеев постоянно се хвали с наследничките си, публикувайки снимки на профила си в "Инстаграм", където обаче още не е показал любимата си Цвети.

[image8]

Пеев с майката на гаджето си.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди