изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:12 EEST
ИНФОРМАЦИОННО СЪОБЩЕНИЕ    
Ред и сигурностНа 30 и 31.08.2018г. при провеждане на мащабна специализирана полицейска операция за противодействие на наркоразпространението в град Добрич и град Каварна, от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Добрич, Първо РУ и РУ - Каварна, в момент на разпространение на наркотични вещества – амфетамин – 1грам на в двора на СУ „Стефан Караджа“ в град Каварна, е задържан А. А., на 24 години  от същия град - известен на МВР.

При претърсване в жилището му са открити 10 грама амфетамин, 1 грам марихуана и таблетка метаамфетамин. Разпространителят е привлечен в качеството на обвиняем по образуваното досъдебно производство и му е наложена мярка за неотклонение „Подписка“. При продължаване на полицейските действия, около един часа след полунощ, след разпространение на наркотични вещества в района на дискотека „Звезда“ в град Добрич е задържан Г. Г. от град Добрич. При извършено претърсване в гараж, ползван от мъжа са открити 20 грама марихуана, 30 грама метаамфетамин – пико, електронни везни, пистолет и специализирана литература за отглеждане на марихуана. По случаят е образувано досъдебно производство, наложена му е мярка за неотклонение „Парична гаранция“.

ОД МВР ДОБРИЧ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди