изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:19 EEST
112 НОВИНИ    
Ред и сигурностПо околовръстен път на град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Форд”, без регистрационни табели. При извършената проверка  за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,37 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 37-годишен мъж от с. Крушари.


В Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от криминално проявен 38-годишен мъж от град Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,93 промила в издишания от водача въздух. Задържан е за 24 часа.
В Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Фиат” с добричка регистрация, управляван от 29-годишен мъж от град Балчик. Тестът отчита положителен резултат за употребата на опиати и метаафметамин. Задържан е за 24 часа.
В Кранево е извършена проверка на 50-годишен мъж от град Варна, водач на товарен автомобил „Ивеко” с варненска регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,01 промила в издишания от водача въздух. Задържан е за 24 часа.
В Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Фиат” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено 1,5 грама бяло вещество, реагиращо на полевия тест на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани 28-годишният водач на автомобила от град Балчик и 31-годишният пътник от с. Малина. НДТ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди