изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:33 EEST
ПРОДЪЛЖАВА ЗАПИСВАНЕТО ЗА ФУТБОЛНИЯ ТУРНИР В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО    
Спорт Остава точно една седмица до крайния срок за подаване на заявки за участие в турнира по мини футбол “Toshevo Cup 2018”. Надпреварата ще бъде организирана съвместно от Община Генерал Тошево и футболен клуб “Спортист – 2011” и ще предложи много емоции на всички участници.

Турнирът ще се проведе по официалните правила на мини футбола, като двубоите ще се играят на изкуствения терен в градския парк на Генерал Тошево. Отборите ще бъдат съставени от петима полеви футболисти и един вратар. Продължителността на една среща ще бъде от 2 полувремена по 25 минути. Надпреварата трябва да стартира в седмицата между 24 и 28 септември, като датата на официалното откриване ще бъде допълнително уточнена. Игровата схема на турнира ще бъде определена в зависимост от броя на записалите се за участие отбори.
Необходимата информация за записване за участие включва име на отбора, имена на футболистите и дата на раждане. Всеки тим има право да картотекира минимум 6 и максимум 10 футболисти. Лица, които не са навършили 16 години, нямат право да участват, както и картотекирани футболисти в “А”, “Б” или “В” футболна група. Всеки един отбор може да запише за участие до трима футболисти, участващи в “А” Областна футболна група – Зона “Изток” или Зона “Запад”.
Правилата и условията за провеждане на надпреварата ще бъдат раздадени на капитаните на отборите при записване и допълнително разяснени на специална пресконференция, датата на която предстои да бъде уточнена.
Контакт за допълнителна информация и записване: 0888/56 52 56. Срок за подаване на заявки за участие: 16.09.2018 г.

 

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди