изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:18 EEST
Рокерът Митко, загинал в Пловдив, летял със 140 км/ч, джипът убиец минал на червено    
Новини
Със 140 км/час е карал убитият в неделя сутринта в Пловдив моторист, твърдят минувачи, станали случайни очевидци на кървавата катастрофа. В същото време 32-годишната шофьорка на джипа, която е отнела предимството на рокера, е тръгнала за ляв завой на червен сигнал на светофара на кръстовището на улиците „Шипка” и „Съединение”. Дали думите им са верни и отговарят на фактите, ще бъде изяснявано от започналото разследване на Окръжната прокуратура в Пловдив.


Със сигурност яснота по основните детайли какво точно се е случило в 10,10 часа в неделя сутринта на възловото кръстовище в район „Тракия”, ще даде и автотехническата експертиза, пише "Монитор". Веднага след мелето 32-годишната шофьорка е била арестувана за 24 часа от полицията. На сутринта в понеделник от окръжната прокуратура в Пловдив са я пуснали на свобода срещу парична гаранция от 1000 лева. Младата жена е обвинена от прокуратурата за причиняване на смърт по непредпазливост при пътно-транспортно произшествие, за което я грози затвор от 2 до 6 години. Младата дама обаче е с чисто криминално досие, а след катастрофата пробата й с дрегер е била отрицателна. Тя е карала джип „Дайхатцу” и на кръстовището между улиците „Шипка” и „Съединение” в пловдивския жилищен район „Тракия” е предприела ляв завой. Така тя отнела предимството на мотоциклет „Кавазаки”, а заради зверския удар джипът се преобърнал по таван. При удара на място загинал 53-годишният мотоциклетист Димитър, който живеел в „Тракия”. В джипа, заедно с 32-годишната шофьорка, били дете и 73-годишна нейна спътничка. Възрастната жена пострадала при сблъсъка и затова й била оказана медицинска помощ. На шофьорката била назначена и проба за наркотици. По случая е образувано досъдебно производство, което е под наблюдението на Окръжна прокуратура в Пловдив.
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди