изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:10 EEST
"Мис Вселена" Челси Смит загуби битката с рака /снимки+видео/    
Мис & Мистър  Носителката на титлата "Мис Вселена" Челси Смит загуби битката с рака. Красавицата издъхна броени дни след като навърши 45-годишна възраст. През пролетта на 2017 година Челси чува страшната диагноза "рак на черния дроб". След като разбира за заболяването си, тя се връща в родния си дом в Пенсилвания, където издъхва на 8 септември.



Коварната болест, с която американката се бори, лиши света от нейната красота. Челси расте без родители. Баща й изоставя семейството след раждането й, а майка й, която е алкохоличка, оставя рожбата си на грижите на родителите си. Именно бабата на красивата американка става най-важният човек в живота й. Жената започва да се грижи за нея като за собствена дъщеря. 
Челси е единствената мулатка, която успява да спечели три корони в САЩ. През 1994 г. печели конкурса за красота в окръг Галвестън, след това се окичва с титлата "Мис Тексас", а след това става и "Мис САЩ". През 1995 година печели конкурса "Мис Вселена".
След гръмката победа тя започва да се развива като модел, записва песен и се снима в киното. Челси често споменава произхода си и се обявява за повече толерантност в конкурсите за красота. А по думите на семейството й, тя е пример за момичетата по целия свят. "Мисля, че хората трябва да знаят, че аз съм наполовина черна и наполовина бяла и че това не е недостатък”, казваше приживе Челси Смит.
https://www.blitz.bg






 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.53 секунди