изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:12 EET
ОТКРИХА СИЛНО РАЗЛОЖЕН ТРУП КРАЙ СЕЛО РАВНЕЦ    
Новини Силно разложен труп на 32-годишен мъж бе открит край жп спирката на село Равнец, научи НДТ. Информацията бе потвърдена от окръжния прокурор Пламен Николов. Самоличността на мъжа е установена – той е от село Люляково и е обявен за издирване на 24 август от близките си. Мъжът страдал от психично заболяване и не се губел за пръв път.


Тялото било намерено от кантонер, който трябвало да почисти района. Докато служителят работел с косачката, се натъкнал на тялото, облечено с тениска, дънки и маратонки. Веднага подал сигнал в полицията.
Мястото, където трупът е намерен, е обрасло с трева и буренясало, от там не минават хора, обясниха живеещи в Равнец. Причината била, че в селото вече не спират влакове и ЖП-спирката не работи.
Трупът е силно разложен, на места тялото било нагризано от животни. При огледа не са открити следи от умишлено причиняване на смъртта, коментира Пламен Николов. Очаква се окончателното становище на съдебния лекар. НДТ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.26 секунди