изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:37 EET
ХОРОСКОП ЗА 12 СЕПТЕМВРИ    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 12 СЕПТЕМВРИ



ОВЕН - Денят е благоприятен за всичко, с което предвиждате да се захванете днес. В тази връзка бъдете активни и ще успеете. Не отхъврляйте ничия идея, и в най-маловажната на пръв поглед може да откриете блестяща възможност за себе си, стига да сте прозорливи и находчиви.
ТЕЛЕЦ - Отлично време за начинания от различен характер, стига да ви носят добро настроение и да вярвате в себе си. Благодарение на тактичната си намеса ще повлияете на решенията на близките ви по отношение изпълнението на ваша идея.
БЛИЗНАЦИ - Грижейки се за детайлите в ежедневието си, денят ви ще премине спокойно и пълноценно. Ще се отнесете с внимание и към околните, които ще ви възнаградят с радушен прием и добра енергия.
РАК - Използвайте следващите, силни за вас дни да затвърдите връзката си. Пътуванията ще са благополучни, предвидили сте детайлите, за това не бива да се тревожите.
ЛЪВ - Денят е удачен за всичко, което предвиждате, като пътувания, семейни или служебни ангажименти. Във всички случаи ще отбележите напредък в отношенията ви с партньора и новости от битов, професионален и личен характер.
ДЕВА - Въодушевени сте час по-скоро да видите осъществена идеята си, заради която ще търсите съвети от подходящите хора. Денят ви ще е динамичен и интересен, без умора ще следвате целите си, за които храните добри очаквания.
ВЕЗНИ - Запазете доброто си настроение, има какво да дадете и на семейството си, наслаждавайки се на природата и близостта им. Не пренебрегвайте ничии съвети, има какво да научите и с което да обогатите практиката си.
СКОРПИОН - Ще посрещнете въодушевени предложение за съвместна работа от хора, които уважавате и бихте се радвали да са ви партньори. Но лично за себе си се нуждаете от повече спокойствие, за да обмислите планове и решения, както и да си починете.
СТРЕЛЕЦ - Приключването на продължил ремонт ще се превърне в хубав повод за семейно тържество. Във всички случаи денят ви ще е ползотворен, изборът на занимания остава на вас.
КОЗИРОГ - Приемете с благодарност даваните ви съвети, защото е сигурно, че ако потиснете егото си и се вслушате в тях, ще имате успех. Денят е благоприятен за занимания от различен характер, от активността ви зависи да ги приключвате с успех.
ВОДОЛЕЙ - Отнесете се с повече внимание към здравето и душевното си спокойствие. Говорете открито за всичко, което ви тревожи, а ако не останете чути, ще знаете, че вината не е у вас.
РИБИ - Пътуванията ви, най-често за развлечение ще са спокойни и приятни, отново, ако сте се погрижили за безопасността си. Направената диета днес ще помогне да изчистите организма си и да подобрите визията си.





 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди