изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:02 EEST
Млада жена загуби живота си под вековно дърво    
Новини
36-годишна жена е загинала в тежък пътен инцидент на пътя село Избул - село Върбяне. Това съобщиха от ОДМВР - Шумен. Малко след 14.00 часа вчера е приет сигнал в дежурната част на областната дирекция, че на пътя от село Избул в посока към село Върбяне е възникнала катастрофа. Към мястото на произшествието са насочени екипи на полиция, пожарна и спешната помощ.


След пристигане на място било установено, че 36-годишна жена с инициали А.М. от Шумен е загубила контрол над автомобил „Опел Корса“ с шуменска регистрация, излязла вляво от пътя по посока на движението, и се е блъснала в крайпътно дърво. Загинала е на място. Екип от шуменската пожарна оказал помощ на противопожарния екип от Нови пазар. Заради теч на гориво от катастрофиралия автомобил било предприето обливане с вода и пяна. Мястото било обезопасено. Образувано е досъдебно производство.
https://www.blitz.bg
36-годишна жена е загинала в тежък пътен инцидент на пътя село Избул - село Върбяне. Това съобщиха от ОДМВР - Шумен. Малко след 14.00 часа вчера е приет сигнал в дежурната част на областната дирекция, че на пътя от село Избул в посока към село Върбяне е възникнала катастрофа. [null] Към мястото на произшествието са насочени екипи на полиция, пожарна и спешната помощ. След пристигане на място било установено, че 36-годишна жена с инициали А.М. от Шумен е загубила контрол над автомобил „Опел Корса“ с шуменска регистрация, излязла вляво от пътя по посока на движението, и се е блъснала в крайпътно дърво. Загинала е на място. Екип от шуменската пожарна оказал помощ на противопожарния екип от Нови пазар. Заради теч на гориво от катастрофиралия автомобил било предприето обливане с вода и пяна. Мястото било обезопасено. Образувано е досъдебно производство.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/intsidenti/katastrofi/tragichni-snimki-mlada-zhena-zagubi-zhivota-si-pod-vekovno-drvo-v-shumensko_news626608.html
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди