изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:35 EEST
Четирима младежи загинаха в зловеща касапница /обновена/    
Новини Четирима младежи загинаха при жестока катастрофа на пътя Плевен – Русе край свищовското село Горна Студена, съобщава БНР. Младежите са на възраст между 18 и 20 години. Инцидентът е станал тази нощ, като са се сблъскали ТИР и лек автомобил.

По първоначална информация причината за катастрофата е неспазване на знак "Стоп" от страна на лекия автомобил. И към момента пътят още не е разчистен след зверската катастрофа, като движението в участъка край Горна Студена е затруднено. https://www.blitz.bg


Ужасът е голям! Смазаните в катастрофа футболисти се връщали след победа


Четиримата футболисти на третодивизионния Павликени, които загинаха при катастрофа край село Горна Студена, са се връщали от мач, когато се случил трагичният инцидент.

В колата-ковчег са били Димитър Кушев, Георги Вълчев-Машинката, Ивелин Ивов и Генчо Стефанов. Те пътували обратно след победата с 3:1 над Земеделец-93 (Козловец) в мач от Купата на Аматьорската футболна лига. Най-младият от четиримата Ивов вкарал едно от попаденията. Вместо да празнува успеха си, сега Павликени се готви за четири погребения.

„Потресен съм, просто не мога да говоря. Димитър Кушев беше с контузия и му казах да не идва за мача, но той реши да подкрепи момчетата. Четиримата останаха в Козловец след мача с намерение да се приберат по-късно…“, разкри потресеният Димитър Тодоров – треньор на футболния клуб.
Димитър Кушев  е бивш футболист на Етър и игра за „болярите“ в „Б“ група. В Павликени не само беше голмайстор на тима, но и играещ помощник-треньор. Последното си попадение вкара в неделя при победата с 3:1 над Трявна. На 21 септември той трябваше да навърши 37 години.

37-годишният Генчо Стефанов беше вратар на отбора. Георги Вълчев – Машинката беше добре познато име сред любителите на футбола във великотърновския регион. Ивелин Ивов бе най-младият от четиримата – едва на 19 години.
https://www.blitz.bg/


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди