изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:58 EEST
33-ГОДИШЕН МЪЖ БЕ УБИТ В ЦЕНТЪРА НА ДОБРИЧ ПРИ ПИЯНСКА СВАДА    
Новини 33-годишен мъж е убит в центъра на Добрич при възникнала между две компании пиянска свада в ранните часове на 13 септември, научи НДТ. От Областната дирекция на МВР съобщиха, че тежкото престъпление е извършено около 2 часа след полунощ пред заведение. Запознати разказаха, че компания от четирима мъже - на възраст от 17 до 42 години, се черпила преди това в бар-вариетето на хотел "България". Заради възникнал бой, в който участвал единият от тях, четиримата били изгонени от заведението от охраната му.


Пред хотела се засекли с трима мъже, които се връщали от сватба и също били пийнали. Размяна на реплики между двете групи довела до скандал, който прераснал в сбиване. При него един от компанията от вариетето блъснал 33-годишния Живко Иванов Жеков. Мъжът паднал, ударил главата си на парапет и починал на място. Причината за смъртта е тежката черепно-мозъчна травма, която получил. Трупът му е откаран за аутопсия в "Съдебна медицина" на болницата в Добрич.
Същия ден убиецът е установен и закопчан. НДТ научи, че това е 42-годишният Борис Живков. Той е задържан с постановление на прокуратурата за 72 часа.
НДН 14.09.2008


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди