изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:48 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 17.09.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 17.09.2018



  • На 14 септември, около 20:45 часа е получен съобщение за възникнал конфликт между двама мъже в град Каварна. Установено е, че 43-годишен мъж, чрез използване на дървен кол е нанесъл средна телесна повреда на 41-годишен мъж, и двамата от град Каварна. Вследствие на инцидента, пострадалия е с диагноза разкъсно контузна рана на главата и контузия на дясна раменна става. Извършителя на деянието задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 14 септември, около 17:10 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с чужда регистрация, управляван от 40-годишен мъж от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на кокаин и опиати. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 15 септември, около 00:40 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, управляван от 35-годишен мъж от град Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,80 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 16 септември, около 10:15 часа по ул. „Сан Стефано” в град Добрич е извършена проверка на 25-годишен мъж. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество, с тегло 1,7 грама, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 16 септември е получено съобщение за извършена кражба на орехи от орехови насаждения, находящи се в масив в землището на с. Крушари, обл. Добрич. От проведените ОИМ и ПСД са установени извършителите на деянието 18-годишен мъж и 29-годишна жена, и двамата от с. Крушари. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди