изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:20 EEST
Нова ужасяваща трагедия с много загинали след взрив на пътя край Бяла Слатина!    
Новини
Нова трагедия е станала на пътя между Бяла Слатина и Попица, съобщава „Конкурент“. Газова бутилка на автомобил е гръмнала и е убила на място пътниците и шофьора, твърди източник, станал очевидец на трагедията. Районът е отцепен от полиция, към мястото пътуват пожарни коли и линейки.


Според първоначалната информация, на пътя са загинали 5 души. Припомняме, че близо до Бяла Слатина преди дни дни бременна с близнаци жена и 2-годишното ѝ дете загинаха при катастрофа, след като бащата, който междувременно живеел и с друга жена я принудил да тръгне с него и шофирал пиян. https://www.blitz.bg

Двама младежи загинаха в катастрофа на пътя край Бяла Слатина, съобщи МВР.
 
Тежката катастрофа е станала днес в 13.40 ч. на пътя между село Попица и Бяла Слатина. Лек автомобил „Фолксваген“ се ударил в крайпътно дърво. На място са загинали и двамата, които са пътували в автомобила – шофьорът, който е на 19 години и пътуващото с него 18-годишно момиче.
 
Първоначално се твърдеше, че при удара от колата е изхвърчала газова бутилка. От пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Враца опровергаха тази информация.
 
Заради огледа на място движението бе затруднено. За момента причините за катастрофата не са ясни.
 
Инцидентът е станал близо до мястото на пътя от Бяла Слатина за Габаре през село Попица, където пиян се удари с колата си в дърво и уби 2-годишно дете и 22-годишна бременна жена в понеделник.
https://dariknews.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди