изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:30 EEST
ПОРНОЗВЕЗДА СЪС СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДОНАЛД ТРЪМП    
Светска клюка Порнозвездата Сторми Даниълс, която твърди, че е спала с Доналд Тръмп преди около 10 години, казва в предстоящата да излезе нейна книга, че това вероятно е бил „най-малко впечатляващият секс“, който е правила въобще, съобщи „Гардиън“ (The Guardian).
В книгата си „Пълно разкриване“ Даниълс също така представя графично описание на гениталиите на Тръмп.

От „Гардиън“ посочват, че са получили екземпляр от книгата преди публикуването й на 2 октомври. Излизането на книгата е само месец преди ключови междинни избори в САЩ.
Тръмп отрича аферата, но адвокатът му Майкъл Коен се призна за виновен за нарушаване на финансовите правила по време на кампанията като е платил 130 000 долара за „мълчанието“ на Даниълс малко преди президентските избори през ноември 2016 г.
В книгата си тя твърди, че е имала сексуални отношения с Тръмп по време на турнир по голф в Тахо през 2006 г. Приблизително по това време съпругата на Тръмп Мелания роди сина им Барън.
В книгата си порноактрисата разказва, че срещнала за първи път Тръмп на голф турнира. Тя споделя, че са правили секс в мезонета на Тръмп, след като един от неговите бодигардове я поканил да вечеря с милиардера.
„Може би е най-малко впечатляващият секс, който някога съм имала, но е ясно, че той не споделя това мнение“, пише Даниълс.
В книгата Даниълс разказва и за недоверието си през 2016 г., че Тръмп ще спечели изборите.
„Никога няма да се случи, бях казала, “ пише Даниел. „Той дори не искаше да бъде президент.“
Тя е останала в контакт с Тръмп през следващата година с надеждата, че той ще я вземе в своето телевизионно шоу.
Майкъл Авенати, адвокат на Даниълс, написа в Туитър след публикацията в „Гардиън“, че „най-важното нещо за книгата не е описанието на сексуалния ѝ живот с господин Тръмп“.
„Вместо това е нейното описание на живота ѝ в ролята на свидетеля на събитията, който  говори, без да се страхува, истината за властта“, посочи Авенати.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди