изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:56 EEST
ЕСЕННОТО РАВНОДЕНСТВИЕ ПРЕЗ 2018 Г. НАСТЪПВА НА 23 СЕПТЕМВРИ В 01:54    
Новини Това е моментът, в който денят и нощта са в пълно равновесие, светлината е в любовна прегръдка с тъмнината, за да достигнат съвършенство, баланс, хармония. Това е безкрайното общуване в живота ни – навътре и навън, между доброто и злото, между действието и покоя, между ин и ян, Шива и Шакти. И тъй като във Вселената няма абсолютно добро, нито абсолютно зло, равновесието между двете крайности ни отвеждат към истинската промяна, дълбока осъзнатост  и сътворяване на реалността.


Есенното равноденствие е сред смятаните за най-енергийни дни в годината. В космически аспект пътят на Слънцето по небесната сфера пресича небесния екватор. Много от народите по света и почти всички езически религии почитат равноденствието като момент с особено значение, символизиращо плодородието, равновесието и мъдростта.
Това  е преход към дните с по-малко слънце и времето, в което всички активни процеси в природата пренастройват посоките си  навътре.
Дните в този период са изключително мощни и енергийни за духовни размишления и мъдра самооценка. Време, което е подходящо да изясним пред себе си – с какво сме готови да се разделим, какво можем да приемем и какво искаме и сме готови да променим.
Есенното равноденствие е благословено, мъдро време да анализираме реколтата, постигнатото, натрупаното във времето и през годините като плодове на своя труд, емоционални битки, израстване, развитие. Съзнателният и ясен избор да се разделим с това, което не ни служи или е зловредно за нас, е като да изчистим гнилите плодове от натрупаната реколта.
Навлизаме в период, в който сетивата ни, нагласите ни, действията ни, естествено се обръщат навътре, което е благословено време да бъдем със себе си, да работим за духовно израстване и самоусъвършенстване.
В притихването и служенето на сърцето откриваме мъдростта и истината.
Прошката и благодарността са елексирът за сърцето ни, който ни дарява с любов към себе си, божествено смирение и мъдрост. Това изчиства съзнанието ни от всички изкривени и привнесени отвън представи и твърдения, трансформира реалността, която сме си създали, отваря врата към нови хоризонти и ново изобилие за нас.
Усещайте и осъзнавайте вътрешната си светлина, наслаждавайте се на пътешествието към себе си!
Имайте очарователна, нежна и красива есенна среща със самите себе си! Нека тази есен ви донесе топлина, спокойствие, дълбоки прозрения, увереност и стойностни промени! Изпълнете сърцата и домовете си с много топлина, любов и радост.
Най-доброто предстои! Сътворявайте го!
http://change-life.eu


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди