изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:33 EEST
Жестоко изнасилена: Една от най-красивите руски актриси разказа как е станала жертва на коварни бандити    
По света Заслужената артистка на Русия Наталия Андрейченко сподели днес в ефира на НТВ как преди 44 години е станала жертва на брутално изнасилване от двама мъже. Тя пътувала в такси, когато шофьорът ѝ се нахвърлил. Актрисата успяла да го отблъсне и да разбие предното стъкло на колата. В този момент видяла двама мъже, които размахвали ножове и тичали към таксито, за да ѝ окажат помощ, както и се сторило в първия момент.

Таксиджията избягал, но пък "спасителите" се възползвали от ситуацията и изнасилили актрисата. - Единственото, което си спомням беше чудовищен удар, който ми нанесе някой от тях отзад по главата. Аз отварях и затварях очи и започна нещо страшно. Тези хора ме биеха зверски", спомня си Наталия. Двамата изверги били осъдени на по 18 години затвор. Един от тях след като бил освободен бил осъден още 2 пъти и умрял в затвора. Вторият насилник бил освободен след 10 години за добро поведение, но не след дълго умрял от рак. Наталия Андрейченко е родена през 1956 г. в Москва и е кинозвезда от известните и у нас филми «Мери Попинз, сбогом!», «Сибириада» и «Военно полеви роман».
https://www.blitz.bg
  1. Млада музикантка реши да обиколи света, но бе изнасилена и убита още в първата страна
  2. Ще ти прережем гърлото! Холандска депутатка се самоуби, след като бе изнасилена зверски от освирепели бежанци (ВИДЕО)
  3. Три месеца ад: Девойка бе изтезавана брутално в сексуално робство, но ненадейно се появи пощальон и вижте какво се случи (ВИДЕО)
  4. Изповедта на девица: Мечтаех първият ми купон да е як, а ме надрусаха и изнасилиха петима
  5. Град на греха. Суингърите организират най-голямата оргия в света! (СНИМКИ 18+)
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди