изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:04 EET
Винарна - Албена    
Туризъм Златната есен с натежали от плод лози ни напомня, че виното не е просто напитка. То е култура, начин на живот и носи особена символика. Появило се в дълбока древност, неотклонно съпътства човечеството през вековете.




Вино Геранеа - Албена

Винени кристали отпреди 8000 години се пазят във Варненския археологически музей. Открити са по най-старото злато, което означава, че най-старата напитка е в морската столица, а не както се твърдеше – в Грузия, където е открито вино на 7000 години.


Винарна - Албена - Вино - Геранеа


През 2012 г. в землището на с. Кранево, само на 5 мин. от ваканционно селище "Албена" засяхме 100 декара винени лозя, следвайки традицията на предците ни. От белите сортовете грозде: Шардоне, Совиньон блан, Вионие, Мускат Пти Грен, специално за нашите гости създадохме собствена марка вино "Геранеа", което е перфектно допълнение  към кулинарните шедьоври на шеф-готвачите в ресторантите ни.


Винарна Албена


Очакваме и Ви в нашата винарна, за да дегустирате. Ще ви предложим отбрана селекция сирена, за да бъде преживяването пълно.    


Винарна - Албена - Вино - Геранеа
           

Тук можете да организирате малки тържества или бизнес срещи. Отпиете ли веднъж от божествената ни напитка, тя ще стане неразделна част от Вашата трапеза. При обработката на гроздето са приложени максимално щадящи суровината технологични методи. Ферментацията е протекла в иноксови съдове при стриктен контрол на температурата, приложено е студено стерилно бутилиране.

 Елате в "Албена" и открийте истинския вкус!


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди