изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:09 EEST
Двама килъри са разстреляли мъжа на Наталия Гуркова    
По света Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е разстрелян и убит. Покушението е извършено вчера вечерта в град Бедфордвю в ЮАР, близо до Йоханесбург. По информация на местните власти, мъжът е застрелян на светофар Бедфордвю. Свидетели разказват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са точно до него и са произвели два изстрела срещу водача, през страничното стъкло, след което са избягали.

Властите отказват да съобщят подробности за самоличността на жертвата, както и какви са възможните причини за стрелбата. По-късно в социалната мрежа Туитър се появи информация, че жертвата е Джордже Михалевич–съпруг на мис България Наталия Гуркова. Капитан Андре де Жардер каза пред TimesLIVE, че жертвата току що била обядвала в ресторант в Бедфордвю и е била на път към дома си, когато е била нападната. Мотоциклетът е бил марка "Кавазаки". "Той е спрял на светофар и двама заподозрени на мотоциклет са се приближили до него. Те са стреляли през прозореца", каза Жардер. Не можем да кажем колко точно изстрели са били произведени, нито колко точно са уцелили шофьора. "След това той е продължил да кара колата си още 100 метра, излязъл е и е паднал на земята", разкри още капитанът от местната полиция. От полицията заявиха, че въпреки съмненията за ръката на подземния свят в покушението, мотивите за него все още не са известни. "Самоличността на жертвата все още не може да бъде обявена официално, защото за кончината му все още не са уведомени неговите роднини", каза Жардер. A view of the vehicle that belonged to a man who was shot dead in Bedfordview by two unknown criminals. Picture: @MandyWiener/Twitter Джордже Михалевич е известен бизнесмен, за който се смята, че има връзки с подземния свят. Той управляваше бизнес с диаманти в Африка и от години семейството живее в Йоханесбург. Сръбският предприемач е известен още като „Джордж Холивуд” и е собственик на компаниите Sandton Gold и Diamond Exchange и Salon Prive. Информацията за това, че разстреляният човек е именно Михалевич бе разпространена първо в Туитър от местната разследваща журналистка Манди Уинър. Тя направи това чрез пост в социалната мрежа. В профила си журналистката припомня, че се е срещала с Михалевич в Сандтън Голд и Борсата за диаманти преди години, когато той е въртял бизнес с Караджич. Той също е бил и приятел с Крис Куреметис, известен още като Господин Големия, който бе застрелян в The Cradle. Михалевич е бил харизматичен мъж и винаги е твърдял, че бизнесът му е чист и законен. Тя пише още, че той е женен за кралица на красотата от България. Двамата имат две малки деца. Те сега живеят в България. Преди години бащата на Михалевич е бил отвлечен и бит.
https://www.blitz.bg

Наталия Гуркова и Джордже на едно от най-тузарските места за почивка

Мис България 1998 Наталия Гуркова и съпругът ѝ Джордже Михалевич отново споделиха снимки от луксозно пътешествие. Двамата са в Кан, откъдето показаха кадри как вечерят в изискан ресторант, пише dir.bg. Преди това Наталия и Джордже бяха отново на Лазурния бряг, но в Сен Тропе. А края на юни и началото на юли прекараха в Черна гора. Тази година бе особено специална за Гуркова. През януари тя и съпругът й отпразнуваха 15 години заедно с посещение в Дубай. Двамата се щракнаха за спомен на същото канапе, на което имат снимка и преди 15 години. През май месец пък Гуркова отпразнува изключително бляскав рожден ден, като се появи на червения килим в Кан. Тя и Джордже се ожениха през 2009 година. Имат две деца. 




Нещо се случва с Наталия Гуркова! Защо разпродава бижута за половин милион



Нова семейна финансова криза или пък възможност да изкара малко свежи пари? Това се питат в светските среди, след като бившата миска Наталия Гуркова е започнала мащабна акция по продажба на бижутата си, пише "Уикенд". Преди години красавицата завъртя бизнес с диаманти в Южна Африка и изглежда от този период е запазила доста камъни, които днес стоят в личната й колекция. Сега Наталия е решила да се отърве от тях на добра цена, но все още не е ясно каква е причината за това. Преди време столични клюкари доста одумваха красавицата, че е закъсала за пари. Обвиняваха в това съпруга й – сръбския бизнесмен Джордже Михалевич. Финансистът рязко сбъркал с инвестициите и това почти погълнало милионите му. Вкарал пари в инвестиционни фондове, но те рязко загубили ликвидност. За щастие, голяма част от тях били в дългосрочни активи – дома му в ЮАР, няколко сгради в Кейптаун и бижутата на жена му. „Великолепна огърлица със сапфири и диаманти. Най-висока проба и чист цвят. За информация, пишете ни на лични съобщения”, пусна анонс преди няколко седмици в профила си в интернет Наталия и с това показа, че се готви да разпродаде колекцията си на подходяща цена. За сега толкова заможни ценители не й пишели съобщения, но тя имала надежда, че това ще се промени. Една продажба щяла доста добре да се отрази на семейния й бюджет. Според запознати със стойността на камъните, някои от тях могат да достигнат оценка от над 250 000 евро. По-скромните пък възлизали на по 50-60 хиляди лева. За сега миската наистина няма особено големи причини за безпокойство. Лятото й е изпълнено с луксозни ваканции и по всичко личи, че те са платени от семейните авоари. С мъжа й изглеждат щастливо прегърнати по курортите в Хърватска, Черна Гора, Монте Карло. Дали обаче идилията им ще продължи така и ако случайно финасовите им възможности рязко се стопят, не спират да ги одумват столични клюкари.

24.07.2018 https://www.blitz.bg
  1. Наталия Гуркова ексклузивно пред „ШОУ”: Свекър ми не е убит, почина след тежка операция
  2. Какво се случва с бившите Мис България?
  3. Ботокс – кои звезди се подмладяват с него?
  4. Ася Христова бе зарязана от поредния си треньор в секса – Румен Вълка
  5. Юлияна Кънчева не била на себе си след секс с негър /ВИДЕО/
  6. Наталия Гуркова изневерява на съпруга си с Иво Бързия
  7. Наталия Гуркова се развежда ? Обикаля сама по София
  8. Наталия Гуркова кръшка на мъжа си с авер на Таки?
  9. Наталия Гуркова била бижуто на Алексей Петров
  10. Тираджии към Наталия Гуркова: Кеш пара, ойро, секс!
  11. Наталия Гуркова била майсторка на свирките с бучка лед
  12. Наталия Гуркова - "Две сватби са достатъчни"
  13. СТИГНА И ДО УСТНИТЕ- ЕКСПЕРИМЕНТАЛНАТА ПОРЕДИЦА КОРЕКЦИИ НА НАТАЛИЯ ГУРКОВА
  14. Наталия Гуркова се снима в индийски филм
  15. НАЙ-НАКРАЯ НАТАЛИЯ ГУРКОВА ПРИЕЛА ДА СЕ СНИМА В „ПЛЕЙБОЙ”, ЧЕ МОЖЕЛО И ДА НЕ Я ПОКАНЯТ ВЕЧЕ
  16. Наталия Гуркова: Никога не съм имала нищо общо с Трактора. Алексей Петров охраняваше конкурса
  17. 3 носителки на титлата Мис България са вече милионерки
  18. Какво се случва с носителките на титлата ”Мис България”
Наталия Гуркова и Джордже на едно от най-тузарските места за почивка

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/nataliya-gurkova-i-dzhordzhe-na-edno-ot-nay-tuzarskite-mesta-za-pochivka-snimki_news622388.html
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди