изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:55 EEST
Абсолютен рекорд: Заловиха 700 кг хероин на МП „Капитан Андреево“ , търсят още /обновена/    
Ред и сигурност   Наркотикът е открит по сигнал в камиони, пътуващи от Иран за Австрия. Ще разглобяват дори двигателите за скрита дрога.     Рекордно количество хероин на стойност милиони левове беше открит днес в два камиона, пътуващи от Иран за Австрия през България, по време на спецакция срещу наркотрафика на Митнически пункт „Капитан Андреево".


Още в първия тежкотоварен автомобил са открити около 700 кг дрога, съобщиха абсолютно достоверни източници на "Старият мост". Проверката на митничарите все още не е приключила, в момента се прави щателна инспекция на втория камион. Най-вероятно ще се разглобяват дори двигателите на тировете, в които също можело да има укрит наркотик, съобщиха запознати. а задържаната пратка вече е уведомена Окръжна прокуратура в Хасково.

Задържаното засега количество наркотик представлява абсолютен рекорд за МП „Капитан Андреево“. Предишният най-голям „удар“ на тукашните митничари бе на 24 април м. г., когато заловиха 214 кг хероин на стойност 14 млн. лв. В речта си днес пред Общото събрание на ООН премиерът Бойко Борисов обяви, че у нас се провежда акция по задържането на „стотици килограми хероин".
https://stmost.info/


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди