изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:13 EEST
Младата бургазлийка Ралица изчезна безследно! Вече месец я няма    
Новини Млада бургазлийка е изчезнала безследно преди месец от жк „Меден рудник”. Оттогава близките й нямат никакви вести от нея. За новината съобщиха нейни приятели, които всячески се опитват да намерят информация за местонахождението й, пише "Флагман". Ралица е на 24 години, не може да чете и пише, инвалид е по болест. Близките й нямат нито информация за местонахождението й, нито връзка с нея.

„Молим всички, които са я виждали през последния месец да се свържат с нас. Поне да разберем дали е жива. Притеснени сме до смърт”, разкриват нейни приятели и познати. Ралица е обявена за издирване в полицията, като и към момента органите на реда се опитват да я издирят. Чичото на Ралица обясни, че племенницата му е изчезнала преди месец. „Имаме само откъслечна информация. Звъняла е на свои приятели от Ямбол и други градове. За момента това е всичко, което мога да ви кажа и всичко, което знам. Надяваме се всичко да е наред и съвсем скоро Ралица да се върне у дома жива и здрава”, каза той. Призоваваме всеки, който има информация за изчезналата бургазлийка, да се свърже с полицията на тел. 112 или да подаде сигнал в най-близкото районно управление.
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди