изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:08 EEST
Влекач блъсна и уби възрастен мъж край Търговище    
Новини 62-годишният мъж, загинал край Търговище, е бил прегазен и убит от циментовоз по средата на пешеходна пътека в търговищкото село Пробуда, през което минава главният път София-Варна, съобщава "Труд". Трагедията е станала към 21,05 часа в събота. Мъжът отивал при колега овчар, който живеел в другата част на селото, което се пресича от главния път. Въпреки че мястото било осветено, водачът Д.Д. (41 г.) на камиона „Рено Премиум” от Девня, не го видял и го блъснал.

Това съобщил самият шофьор, който обяснявал, че нямал видимост към човека. От селото пък твърдят, че убитият човек е бил насметен в средата на платното и вероятно камионът се е движел с по-висока скорост, а водачът не е имал време да реагира. Какви са обстоятелствата и причините ще установява досъдебното производство. Жители на Пробуда споделиха още, че многократно са се жалвали, че на пътя, край магазина там, спират ТИР-ве, които създават рискове и ограничават видимостта.
https://www.blitz.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди