изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:15 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 1.10.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 1.10.2018


  • На 28 септември, около 08:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от заведение, находящо се по ул. „Вардар” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на лични документи, мобилен телефон и сумата от 150 лева. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 28 септември, около 13:35 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот в с. Оброчище, обл. Добрич. Установено е, че чрез използване на техническо средство, неизвестен извършител е проникнал в складово помещение. По данни на тъжителя е извършена кражба на ръчни и градински електрически инструменти. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 28 септември, около 19:00 часа е извършена проверка на частен имот на територията на с. Добрин, обл. Добрич, обитаван от 51 годишен мъж. В хода на проверката е установено незаконно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 29 септември, около 22:00 часа по бул. „Русия” в град Добрич е извършена проверка на 51-годишен турски гражданин. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,8 грама, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 30 септември, около 13:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на град Тервел. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор. По случая е образувано досъдебно производство.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди