изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:05 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 5.10.2018    
Ред и сигурност
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 5.10.2018



  • На 5 октомври, около 01:40 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски имот, находящ се по ул. „Варненски път” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 107 лева. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 4 октомври, около 14:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път I-9 в района на завоите на с. Оброчище. На място е установено, че водач на мотоциклет „Кавазаки” с варненска регистрация, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над мотоциклета, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в крайпътно съоръжение – мантинела. Вследствие на инцидента на място загива 22-годишеня водач от град Варна. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 4 октомври, около 18:18 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Кaрдам, обл. Добрич. На място е установено, че ПТП е възникнал между лек автомобил „Опел” с добричка регистрация и автобус „Мерцедес” с добричка регистрация. Поради движение с несъобразена скорост 29-годишна жена, водач на лекия автомобил, губи контрол над МПС, блъска се крайпътна мантинела, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в насрещно движещия се автобус. Вследствие на инцидента, водача на лекия автомобил е настанен в МБАЛ „Св. Ана” град Варна с диагноза гръдни травми, фрактура на долен крайник и съмнение за вътрешно мозъчна травма, с опасност за живота. Водача на автобуса и пътниците са с леки травми, освободени за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 4 октомври, около 14:00 часа в град Шабла е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от 22 годишен мъж, известен на МВР. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 4 октомври, около 09:05 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на с. Стожер. На място е установено, че водач на специализиран товарен автомобил, поради движение с несъобразена скорост се е преобърнал в канавка. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,35 промила в издишания от водача въздух. Вследствие на инцидента, водача е травма на 
  • три ребра, освободен за домашно лечение. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 4 октомври, около 23:00 часа в района на ж.к. „Строител” в град Добрич е извършена проверка на 38-годишен мъж. В хода на проверката е установена, ръчно свита цигара с тегло 0,9 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 5 октомври, около 03:00 часа по ул. „Ралица” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 22-годишен мъж от с. Божурово, обл. Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.63 секунди