изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:05 EEST
СЕДЕМ МЛАДИ СПЕЦИАЛИСТИ ЩЕ ПОДПОМОГНЕ ОБЩИНСКИ ФОНД „ЗДРАВЕ“    
ЗдравеНа проведеното на 4 октомври заседание на Управителния съвет на Общински фонд „Здраве“ бяха одобрени поредните две кандидатури за подпомагане от фонда.

            
Така ще бъдат удовлетворени желанията на двамата специалисти за отпускане на средства за възстановяване на месечни такси в общинска детска ясла, възстановяване на такси за участие в основни курсове за придобиване на специалност, възстановяване на разходи за наем на общинско ведомствено жилище, както и на средства за пътно-транспортни разходи.
Според заложените в Правилника за работа на фонда разпоредби, всеки заявител може да кандидатства едновременно за няколко от формите на финансово и социално-битово подпомагане. 
Подробности за реда и условията на кандидатстване са публикувани в интернет страницата на Община град Добрич: http://www.dobrich.bg/. Припомняме Ви, че заявленията за кандидатстване могат да бъдат подавани и по електронен път, на имейл адрес: dobs@dobrich.bg.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди