изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:35 EET
АНАЛИЗИРАТ НУЖДАТА ОТ РАБОТНА СИЛА    
Новини На 5 октомври се проведе работна среща на определената със заповед на областния управител работна група във връзка с второто проучване на Агенцията по заетост за нуждите на работодателите от работна сила. Заседанието бе водено от заместник-областния управител Живко Желязков. Членовете на работната група се запознаха с предоставените от дирекция „Регионална служба по заетост“ попълнени и подадени анкетни карти от работодатели.

 Общият брой на анкетите за област Добрич е 76, като 56 от работодателите, попълнили и подали анкетните формуляри, бяха посочени от Агенцията по заетост на база анализите на данни за търсените от бизнеса кадри от дирекциите Бюро по труда в цялата област. Освен тях, още 20 работодатели са попълнили и подали анкети.
    Работната група реши да бъде направен анализ на всички подадени анкетни карти. Предстои обобщените данни от тях и анализът да бъде представен на внимание на Комисията по заетост, която ще проведе заседание на 17 октомври т.г., след което информацията ще бъде предоставена на Агенцията по заетост.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди