изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:15 EET
БОРУСИЯ (МЬОНХЕНГЛАДБАХ) РАЗБИ ШАМПИОНА БАЙЕРН НАСРЕД МЮНХЕН    
Спорт Байерн (Мюнхен) допусна катастрофална загуба с 0:3 у дома от Борусия (Мьонхенгладбах) в мач от 7-ия кръг на Бундеслигата. Аласан Плеа (10), Ларс Щиндл (16) и Патрик Херман (88) бяха точни за "жребчетата".

Двубоят е четвърти поред без победа за тима на Нико Ковач, като три от тях са за първенство. Шампионите заемат едва 5-о място във временното класиране с 13 точки. Борусия  (Мьонхенгладбах) събра 14 и е втори, а лидер е Борусия (Дортмунд) със 17 пункта.

Играчите на Байерн тръгнаха да търсят гола още в началните секудни, но позволиха съперникът им да открие резултата с първия си удар в срещата. В 10-ата минута Аласан Плеа с майсторски удар направи Мануел Нойер безпомощен. Шест минути по-късно Тиаго сбърка, кълбото се озова в Ларс Щиндл, който с шут в левия ъгъл вкара за 0:2. Второто попадение смути домакините, които създадоха опасност пред противниковата врата едва в 32-ата минута, но Робен пропусна. Малко след това Зомер спаси шут от близка дистанция на Левандовски.

На полувремето Ковач извади Робен и Мюлер и ги замени с Гнабри и Рибери. Байерн обаче така и не успяваше да затрудни гостите. Едва в 62-ата минута Рибери отправи удар в очертанията на вратата. Пет минути по-късно гол на Левандовски бе отменен заради засада. Кошмарът за Байерн стана пълен в 88-ата минута, когато Патрик Херман заби топката за трети път във вратата на домакините.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди