изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:38 EET
Зверска катастрофа с най-малко четири коли блокира Е-79    
Новини
Четири автомобила са удариха верижно отзад на главния път Е-79 на два километра от ботевградското село Новачене. Тежкотоварен камион, който пътувал в посока Мездра- Ботевград, аварирал и шофьорът бил принуден да спре. Той поставил предупредителен триъгълник на пътя и се опитвал сам да ремонтира автомобила, съобщава botevgrad.com.




Тъй като камионът бил препречил половината от тясното пътно платно, зад него се образувала колона от автомобили, които изчаквали насрещния трафик, за да продължат.

Явно поради несъобразена скорост товарен бус с врачанска регистрация не успял да спре навреме и се блъснал в последното спряло возило. Това предизвикало и верижната катастрофа – един в друг се ударили четири МПС-та. 

Врачанското возило се преобърнало в канавката, за щастие няма пострадали хора. В момента движението е затруднено, осъществява се само в едното платно. На място има пътна полиция. https://petel.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди