изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:44 EEST
10 МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ЗА МЪЖ, ДЪРЖАЛ НАРКОТИЦИ С ЦЕЛ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ    
Ред и сигурност    33-годишен мъж от Генерал Тошево, държал наркотици с цел разпространение, получи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 10 месеца, което ще изтърпи при първоначален „общ режим”. До ефективното наказание се стигна, след като Окръжен съд - Добрич одобри споразумението, сключено между Николай Н., неговата защита и прокуратурата.


    Мъжът се призна за виновен в това, че на 31 май т.г. в гр. Генерал Тошево, без надлежно разрешително, е държал с цел разпространение марихуана, на обща стойност 224.22 лева. Наркотичното вещество било разпределено в два пакета с тегло 32.51 грама и 4.86 грама.
    Подсъдимият декларира пред съда, че е подписал доброволно споразумението, съгласен е с неговите клаузи и се отказва от по-нататъшното разглеждане на делото по общия ред. Той ще плати и направените разноски по делото в размер на 207.53 лева.
    Определението на Окръжен съд - Добрич е окончателно и има последствията на влязла в сила присъда.
    В отделно съдебно заседание съдът разпореди иззетите като веществени доказателства наркотични вещества да бъдат унищожени.

Окръжен съд - Добрич
Връзки с обществеността




 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди