изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:52 EEST
ИВАЙЛО ЛАЗАРОВ НАВЪРТЯ 34 МАЧА В ПЪРВА ПРОФЕСИОНАЛНА ЛИГА    
Спорт Добричлията Ивайло Лазаров е един от най-добрите футболисти, излезли от детско-юношеската школа на Добруджа през последните години. Той е роден на 11 април 1992 година и първите си стъпки в любимия спорт прави с жълто-зеления екип. През 2010 година вече е част от мъжкия състав на клуба. След като не получава достатъчно шанс за изява, преминава в Дунав (Русе), а по-късно играе в „Б” група и с екипа на Черноморец (Балчик).

Именно като играч на тима от Белия град бе забелязан през 2016 година от треньорите на Витоша (Бистрица). Прие предложението да играе за „бистришките тигри” и бързо се превърна в основен играч на тима. Добруджанецът имаше голяма заслуга за това новият му отбор да влезе в Първа професионална лига. И именно в първия ешелон Ивайло Лазаров разкри най-добре своите качества, записа вече 34 мача в родния елит и вкара много важни голове за Витоша. А признанието на специалистите не закъсня. Доказателство за това е фактът, че от началото на сезона той вече два пъти намери място в „отбора на кръга”.   
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди