изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:05 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА





  • ПРАЗНИК ЩЕ ИМА днес в Община град Добрич. Поводът - рожденият ден на зам.-кмета арх. Пламен Ганчев. Ние от НДТ се присъединяваме към безбройните честитки, които той ще получи днес, с пожелания за здраве, успехи в личен и служебен план и много поводи за удовлетворение и искрена усмивка! РОЖДЕНИЧКА ДНЕС  е една красива млада дама - Мила Ханджиева. Нека е здрава, нека й се случват само хубави неща, нека малките палавници Тошко и Руми осветяват дните й!
  • ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес на Ивелина Оприкова. Надяваме се, че поздравите на екипа на По-добрия вестник и пожеланията за здраве, лични и професионални успехи и много красиви емоции ще я „намерят“ в столицата и ще направят рождения й ден още по-слънчев и усмихнат!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на г-жа Дора Малева. Нека здравето, успехите, усмивката и Доброто съпътстват дните й, нека й се случват безброй добри неща! 
  • РОЖДЕНИЧКА днес е нашата колежка Владка Вълчанова. Всички от НДТ я целуваме и й желаем здраве и радост, усмивки и успехи! Остани си такава, каквато си, Влади -  един човек със силен дух, зареден с неизчерпаема енергия и доброта!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на д-р Ганчо Стоянов, който празнува утре. Нашите пожелания към неврохирурга, спасил хиляди животи, е за здраве и много успехи във всичко добро, с което се заеме! 
  • РОЖДЕНИК утре е известният добрички уролог д-р Димитър Радичков. Здраве, много поводи за искрена усмивка, много благодарни пациенти и много лично щастие желаем ние от НДТ!
  • РОЖДЕНИК УТРЕ е кметският наместник на село Дряновец Бирол Сали. Нека е здрав и нека успява във всичко хубаво, което предприема за благото на хората от повереното му село!
  • ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  в аванс казваме на Даниела Маринова, която празнува рожден ден в неделя – с пожелания за здраве, лични и професионални поводи за гордост и усмивка и много сбъднати мечти!
  • АДВОКАТ Силвия Кирякова празнува рожден ден в неделя. На стилната, умна и успяла млада дама желаем от здраве, спечелени битки в името на справедливостта и много щастие да не се отърве! Нека Добро и Светлина царуват в дома й, а Жара, Неда и Богдан продължат да бъдат нейна обич, гордост и радост! Разбира се – днес най-горещите целувки ще бъдат от мъжа на сърцето й – адвокат Николай Киряков. 
  • В НЕДЕЛЯ ПРАЗНУВА рожден ден доц. Белчо Белчев. Нашите пожелания към него са за здраве, професионални постижения и много поводи за лично щастие!
  • ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме в аванс, на всички, които се радват на закрилата на  Света Петка. Нека хората с имена Параскев, Параскева, Парашкева, Пенка, Петко, Петка, Петкан, Петкана, Пенко и Петя бъдат здрави и щастливи и да успяват във всичките си добри начинания не само на именния си ден в неделя!

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди