изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:56 EEST
ГРИЗМАН: “ЗЛАТНАТА ТОПКА” БИ БИЛА СБЪДНАТА МЕЧТА    
Спорт Френският голмайстор на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман сподели, че ако спечели “Златната топка”, това би било сбъдната мечта за него. Нападателят сподели в интервю за Marca, че се наслаждава на играта си в момента и футболът го кара да се усмихва. 27-годишният футболист има 4 гола и 4 асистенции в 10 мача за столичния тим от началото на сезона.

“Наслаждавам се на играта си в момента. Както на ниво клуб, така и в националния отбор. Имам страхотни съотборници и съм късметлия да рабоя с двама страхотни треньори, каквито са Диего Симеоне и Дидие Дешан”, коментира Гризман. “Ако спечеля “Златната топка”, ще бъда изключително доволен, защото това би било нещо историческо от гледна точка на нашия клуб. Би било истинска гордост и чест”, добавя той. “Винаги има нещо липсващо, има нещо, което не съм спечелил, и има неща, които трябва да подобря в играта си. Винаги може да имам повече голове и повече асистенции”, категоричен е Гризу.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди