изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:43 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
НовиниСВЕТСКА КЛЮКА



  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на секретаря на община Генерал Тошево Вяра Дянкова. Здраве, много щастие в личен план и много успехи в отговорната работа за благото на хората от общината – желаем на г-жа Дянкова. И още – много поводи за искрена усмивка!
  • РОЖДЕНИЧКА днес е Райна Ташева. На стилната дама желаем здраве и много сбъднати мечти!
  • ПРАЗНИК има днес Даринка Стойчева – дългогодишен специалист в РЗИ - Добрич. Да е здрава, много радост да й носят двете й пораснали деца Криси и Боби, всичко хубаво, което си науми, да й случи - са пожеланията за рождения ден на Дари от всички от НДТ!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на общинския съветник в Община Добричка Генади Ганчев. Да е здрав, да има много идеи и много енергия, и да работи с ентусиазъм за хората от най-голямата българска община - желаем днес на г-н Ганчев ние от НДТ!
  • РОЖДЕНИЧКА ДНЕС е Димка Колева – един от активистите на ГЕРБ в Крушари. Пожеланията ни към дамата са за здраве, щастие и сбъднати добри намерения! 

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди