изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:42 EEST
Сестра за застреляният си брат: Радвам се, че е убит, изнасилваше ме редовно!    
По света 34-годишният британец Марк Сътън загина, докато караше колело във Френските Алпи. Той бе случайно застрелян от ловец, който си помислил, че срещу него има животно. След трагичната смърт на мъжа обаче сестра му разкри шокиращи факт за него - той я е изнасилвал и пребивал още от детство, пише в. "Сън". След смъртта на Марк 32-годишната му сестра Кати от Уелс разказа, че той многократно я е изнасилвал и пребивал.

Всичко започнало, когато момичето било само на осем години. Брат ѝ я заплашил, че ще я убие, ако тя разкаже за секса. Освен това, той ѝ казал още, че ще ги разделят с майка им, ако истината излезе наяве. Кати години наред мълчала от страх да не изгуби семейството си.


"Брат ми ме заплаши, че ако разказа, никой няма да ми повярва, а той ще ме убие. Той беше насилник", разкрива Кати. Тя разказа още, че иска всички да знаят какво "копеле" е бил брат ѝ и да престанат да го съжаляват. Майката ѝ, Катрин също се присъедини към обвиненията и заяви, е съжалява само, че той е умрял почти веднага от раните. Бивша интимна приятелка на Марк, Анна-Мари също разкри, че той е бил ужасен човек: "Той ме накара да премина през ада, нека сега той да гние там". "Радвам се, че е мъртъв. Той бе същински звяр... Това е карма. Искам убиецът да не влиза в затвора, защото ни е направил услуга", каза тя. В защита на загиналия обаче се обяви неговият баща, пише в. "Дейли Мейл".


По думите му, синът му е наклеветен заради стара семейна вражда. С противоположна характеристика излезе и приятелката му Джо Уотс. Марк е излизал с нея преди да се премести във Франция, където е развивал ресторантьорски бизнес. Тя разказа, че човекът, който тя познавала и обичала, въобще не отговаря на описанието на неговите роднини.
 https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди