изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:26 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 23.10.2018    
НовиниБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 23.10.2018


На 22 октомври, около 11:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в град Добрич на 50 метра от кръстовището на ул. „Христо Ботев” и бул. „Добруджа”. На място е установено, че водач на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, движейки се в посока център, удря 79-годишна жена, пресичаща пътното платно. Вследствие на инцидента, жената е настанена в МБАЛ „Св. Ана” в град Варна с фрактура на долен крайник, с опасност за живота. Водача на лекия автомобил 34-годишен мъж от град Добрич е с отрицателни проби за употреба на алкохол и наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство.

На 23 октомври, около 00:05 часа по ул. „България” в град Каварна е спрян за проверка мотопед с добричка регистрация, управляван от 37-годишен мъж от с. Българево, обл. Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,79 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 22 октомври, около 15:05 часа по бул. „Добруджа” в град Добрич е спрян за проверка микробус „Мерцедес” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 25-годишен мъж от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

След проведени ОИМ и ПСД от служители на РУ МВР Генерал Тошево е задържан 28-годишен мъж от с. Пчеларово, обл. Добрич. В хода на работа е установено, че същия е извършител на домова кражба на техничка от частен имот в с. Пчеларово, извършена на 23 декември 2017 г.  На извършителя е повдигнато обвинение. Работата по случая продължава.

След проведени ОИМ и ПСД от служители на РУ МВР Балчик е задържан криминално проявен 25 годишен мъж от град Балчик. В хода на работа е установено, че същия е извършител на касичка с намиращите се в нея около 1 500 лева, от заведение, находящо се в морския град. Кражбата е извършена на 4 септември т.г. Извършителя на деянието е възстановил нанесените материални щети. Същия е привлечен в качеството му на обвиняем. Материалите са докладвани в РП Балчик.

На 22 октомври, около 20:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на град Каварна. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал в имота през незатворена балконска врата. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 160 лева. По случая е образувано досъдебно производство.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди