изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:14 EET
НАЙДЕН НАЙДЕНОВ: МОЖЕМ ДА ИЗЛЕЗЕМ КРАЕН ПОБЕДИТЕЛ    
Спорт Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) са в сръбския град Нови Сад, където гостуват на местния Младост в мач-реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Двубоят е утре, 31 октомври и започва в 21:30 ч (б.в). В първия мач в Бургас, родният първенец отстъпи на сърбите с 2:3 гейма и се нуждае задължително от победа в реванша за да продължи напред. При успех на бургазлии с 3:2 гейма ще се стигне до Златен гейм, който е на сръбска земя. Ето какво каза треньорът на Нефтохимик 2010 Найден Найденов за BGvolleyball.com преди утрешния сблъсък.


„Всички сме здрави и сме настроени за битка. След победата над Марек в неделя, във втория кръг на Суперлигата има малко по-голямо спокойствие в състава. Нуждаехме се от този успех и се радвам, че го постигнахме категорично“.
„Сега излизаме срещу Младост с настройка за победа. Видя се, че можем да преодолеем сръбския тим. Трябва ни обаче концентрация! Ако я запазим в решителните моменти, ако устоим на напрежевието и покажем решителност,  вярвам, че имаме сили да се поздравим с успех, независимо, че и Златния гейм е в Нови Сад. Надявам се на победа и да продължим напред в третия кръг на Шампионската лига“.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди