изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:40 EEST
РЕШЕТКИ И ГЛОБА ЗА ПОДКУП НА ПОЛИЦАЙ    
Ред и сигурност58-годишната Анка М. е предадена на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Шумен по бързо производство за даден подкуп на полицейски служители, за да не извършат действия по служба. Престъплението се наказва с лишаване от свобода до 10 години и глоба до 15 000 лева.

На 23 октомври т.г. подсъдимата и нейни близки пътували по пътя Силистра – Шумен. Водач на автомобила бил неправоспособен. Когато видял полицейската кола, спрял и направил обратен завой, за да избегне проверката. След кратко преследване колата била спряна.
Подсъдимата държала банкнота от 20 лева. Била предупредена няколко пъти от полицейския служител да прибере парите си. Въпреки това Анка М. оставила банкнотата на таблото на полицейския автомобил. На неправоспособния водач били съставени 3 акта за административни нарушения, а на един от пътниците в колата била наложена глоба с фиш, тъй като пътувал без предпазен колан.
Срещу Анка М. било образувано бързо производство за подкуп, даден на полицейски орган, съобщи Апелативна прокуратура.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди