изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:40 EET
ДВЕ КАТАСТРОФИ В ДОБРИЧКА ОБЛАСТ С ДВАМА ЗИГИНАЛИ    
Ред и сигурност  БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 2-5 НОЕМВРИ 2018


  • На 2 ноември, около 08:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Дъбовик, обл. Добрич. По данни на тъжителя, неизвестен извършител е проникнал в имота през незаключена входна врата и е извършил кражба на два броя мобилни телефона и сумата от 300 лева. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 2 ноември, около 20:10 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път I-9 между град Балчик и град Каварна. На място е установен, самокатастрофирал лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. Установено е, че поради движение с несъобразена скорост, водача на МПС, губи контрол над автомобил и се преобръща в земеделска нива. Вследствие на настъпилото ПТП на място загива 31-годишния водач на автомобила с. Малина, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 2 ноември, около 11:15 часа в град Добрич е извършена проверка на 17-годишен младеж от с. Стражица, обл. Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,4 грама ,реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 2 ноември, около 11:00 часа в землището на с. Бранище, обл. Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Хонда” с добричка регистрация, управляван от 24-годишен мъж от с. Пчелино, обл. Добрич. В хода на проверката е установено, че водача на МПС е неправоспособен и поставените регистрационни табели са за друго МПС. Задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 3 ноември, около 10:15 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Ловчанци, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на 1 брой телевизор, мебели и двд плейър. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 3 ноември, около 12:15 часа е получено съобщение за възникнал пожар на апартамент, находящ се по ул. „Ген. Колев” в град Добрич. Огъня е потушен от екипи на РСПБЗН Добрич. Вследствие на пожара са унищожени 9 броя ПВЦ прозорци и мебели в жилището. Установено е, че пожара е възникнал от терасата на жилището. Причините довели до възникването на инцидента се изясняват.
  • На 3 ноември, около 23:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на път II-29 в района на с. Стефан Караджа, обл. Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Мазда” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост, напуска пътното платно и се удря последователно в две крайпътни дървета. МПС е управлявано от 19-годишна жена от град Добрич, която е настанена в МБАЛ Добрич с локсация на раменна става, без опасност за живота.. Вследствие на иницдента около 02:20 часа в МБАЛ Добрич загива возещата се на предна дясна седалка в автомобила жена на 18-години от град Добрич. По случая е образувано досъдебно произвдоство.
  • На 4 ноември, около 13:45 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя от с. Змеево посока с. Дропла, обл. Добрич. На място е установено, че мотоциклет „Сузуки” с добричка регистрация, управляван от 50-годишен мъж от град Генерал Тошево се удря в отрязан и паднал клюн на пътното платно. Установено е, че в същия момент се е извършвала санитарна сеч на крайпътни дървета в района. Вследствие на инцидента, водача е настанен за наблюдение в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди