изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:00 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
НовиниСВЕТСКА КЛЮКА



  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на художничката Велина Христова. Да е здрава, да се радва на обич и уважение, „четката“ й да твори красота и вечност, а почитателите на нейното изкуство да са безчет – желаем днес на Вили ние от НДТ! Нека предава знанията и уменията си на талантливите деца от училището по изкуствата „Св. Кл. Охридски“, където преподава. И нека продължи с ентусиазъм добротворческата си дейност в клуб "Майчина грижа"!
  • ИМЕН ДЕН празнуват днес всички, които имат за небесен покровител св. Архангел Михаил. Нека всеки, наречен Михаил, Ангел, Ангелина, Михаела, Райчо, Райна, Рангел се радва на здраве, светлина и добро в дните си!
  • ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес и на човека-вестник Димитър Дуков, който - малко на инат, продължава да празнува Димитровден по стар стил. Може би, защото иска не само да получава поздрави два пъти в годината, но и да се радва на покровителството и на св. Димитър, и на Св. Архангел Михаил. Да е здрав, да продължи - с тънкото си чувство за хумор и безупречната си точност и коректност, да анализира всичко онова, което се случва в Добруджа, в България и по света, да се радва на заслужено уважение и на много приятели – желаем на Митко и днес, както му пожелахме и на баш Димитровден!

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди