изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:05 EET
ИЗДИРВАТ ЗАПОДОЗРЯН ЗА ЖЕСТОКО УБИЙСТВО    
НовиниИма заподозрян за жестокото убийство на млада жена в Горна Оряховица, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново. Мъжът е обявен за общодържавно издирване.


Жертвата е била намерена мъртва в събота следобед в апартамент на третия етаж в блок в кв. "Славянка". Сигналът е подаден вчера в 17.28 ч. от 36-годишния собственик на жилището. Той съобщил, че е намерил млада жена в безпомощно състояние.
На адреса са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, които установили множество наранявания по тялото и констатирали смъртта на жената. На мястото е извършен оглед. Собственикът на апартамента е бил отведен за разпит.
"Проверява се съпричастността му към извършеното тежко криминално престъпление", каза шефът на Областната полицейска дирекция комисар Димитър Машов.
Според съседите собственикът на апартамента, в който цяла нощ срещу събота имало тракане и силен шум от разправия, е наркозависим. От същото обкръжение е и издирваният за убийството.
Предстои установяването на самоличността на убитата по категоричен начин, допълниха от великотърновската полиция. По неофициална информация тя е на 40 години.
По случая е образувано досъдебно производство.
Процесуално-следствените действия и оперативно- издирвателните мероприятия по случая продължават под ръководството на Окръжната прокуратура във Велико Търново.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди