изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:30 EET
БАЛЧИК ТЪРСИ ЕВРОПАРИ ЗА НОВ ПАРК    
Новини С проектно предложение "Изграждане на парк в Балчик" по процедура за безвъзмездна финансова помощ на Местна инициативна група Балчик - Генерал Тошево ще кандидатства Община Балчик. Средства се отпускат по мярката за инвестиции в създаването, подобряването и разширяването на малка инфраструктура на Програмата за развитие на селските райони 2014-2020.

Финансира се изграждане и обновяване на площи за широко обществено ползване, строителство и рехабилитация на пътища, улици и тротоари, както и за спортна инфраструктура.
Срокът за изпълнение е 36 месеца. Паркът в Балчик ще бъде изграден на няколко етапа в най-големия жилищен квартал "Балик". Общата му стойност е милион и половина лева.
По същото направление пари ще се търсят и за изграждане на улица "Д-р Желязко Бончев", която е съпътстваща инфраструктура към парка. Предвижда се градеж на 230 метра от улицата и на тротоарите към нея, съобщи кореспондентът на Радио Варна Албена Иванова.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди