изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:41 EET
Трагедия! Зверска катастрофа по тъмна доба край Аксаково отне човешки живот    
Новини
60-годишен мъж е загинал при катастрофа на пътя Добрич - Варна в района на Аксаково. Това съобщиха от ОДМВР - Варна. Сигналът за инцидента е подаден тази сутрин около 05.50 часа. 60-годишният шофьор на лек автомобил "Опел", по време на движението си губи контрол над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в товарен автомобил "МАН".


Водачът на лекия автомобил е загинал на място. Изясняват се причините и обстоятелствата за възникването на инцидента. На място текат действия по разследване на случая. В района на Аксаково водачите да преминават с повишено внимание. Пътуващите трябва да шофират внимателно и заради ниските температури и особеностите на пътя.
 https://www.blitz.bg
**************************
Мъж на 60 години от Балчик загина при катастрофа тази сутрин в района на Аксаково, съобщиха от пресцентъра на полицията във Варна. Инцидентът е станал около 6 часа. По неизяснени до момента причини мъжът загубил контрол над колата си, навлязъл в насрещната лента и се блъснал в камион. Загинал е на място.
На местопроизшествието текат действия по разследване на инцидента.
http://www.bta.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди