изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:48 EEST
ОБЩИНСКИ ФОНД „ЗДРАВЕ“ ПОДПОМАГА ДЕСЕТ МЛАДИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ    
Здраве    На поредното заседание на Управителния съвет на Общински фонд „Здраве“ бяха одобрени още две кандидатури за подпомагане от фонда. Двама млади лекари от МБАЛ -  Добрич ще получат средства за възстановяване на такси за участие в основни курсове за придобиване на специалност, възстановяване на месечни такси в общинска детска ясла и общинска детска градина, както и на средства за пътно-транспортни разходи.


  С цел привличането и задържането на максимален брой медицински специалисти, живеещи в и извън град Добрич, на предстоящото редовно заседание на Общински съвет предстои приемането на проект за изменение и допълнение на Правилника за организацията, реда и работата на Общински фонд „Здраве“. Благодарение на допълненията ще се разширят възможностите за обучение на специалистите по здравни грижи, което ще доведе до повишаване на професионалната им квалификация, кариерното и личностно развитие. От своя страна добрата мотивация на медицинските специалисти ще подобри качеството и ефикасността на предлаганите медицински услуги на територията на общината. 
Напомняме, че според заложените в Правилника за работа на фонда разпоредби, всеки заявител може да кандидатства едновременно за няколко от формите на финансово и социално-битово подпомагане. Заявленията за кандидатстване могат да бъдат подавани и по електронен път, на имейл адрес: dobs@dobrich.bg.

Подробности за реда и условията на кандидатстване са публикувани в интернет страницата на Община град Добрич: http://www.dobrich.bg/



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди