изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:02 EEST
ДОБРУДЖА СЕ НАЛОЖИ С 3:0 НАД ЮНОШИТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ    
Спорт

В контролна среща, проведена в Суворово, отборът на Добруджа се наложи с 3:0 над юношите старша възраст на Черно море (Варна). „Жълто-зелените” откриха головата си сметка в 42-ата минута, когато Румен Николов с глава прати топката в мрежата на младите „моряци”. Първото полувреме завърши при резултат 1:0, а десет минути след почивката Кристиян Петков удвои преднината на добричкия тим. Крайното 3:0 оформи Беадир Беадиров. В проверката участваха всички футболисти на Добруджа с изключение на контузените Янаки Смирнов, Тодор Колев и Кристиян Арсовски.



Контролата в Суворово бе неофициален дебют за новия старши треньор на „жълто-зелените” Емил Велев, който зае мястото на подалия оставка Диян Божилов. Целта на известния с прозвището Кокала специалист е да помогне на отбора да запази мястото си в професионалната Втора лига. Във временното класиране тимът на Добруджа е на последното 16-о място. Следващият двубой на добричлии е в събота, когато ще премерят сили със състава на Литекс. Ловешкият тим е на пето място в подреждането с актив от 21 точки.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди