изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:10 EEST
ОБЩИНА ТЕРВЕЛ ЗАПОЧНА РАБОТА ПО ПРОЕКТА ЗА ВОДОПРОВОДИ И УЛИЦИ В ЗЪРНЕВО,НОВА КАМЕНА И БЕЗМЕР    
Новини    Преди 10 дни Община Тервел обяви обществена поръчка за рехабилитация на улици в селата Зърнево,Безмер и Нова Камена.Проектът е по Програма за развитие на селските райони и е вторият одобрен проект на общината по тази програма.Инвестицията е на стойност 3 600 000 лева и включва две улици в с.Зърнево, две в с.Нова Камена и една в с.Безмер.

Общо 7,5 км. улична мрежа ще бъде обновена по проекта – 4 785 м. в село Зърнево по улици „Втора“ и „Трета“, 1516 м. в с.Нова Камена по ул.‘Втора“ и „Шеста“ и 1075 м. в с.Безмер по улица „Трета“.Ще се подменят трасетата на стария водопровод и сградните отклонения, ще се възстанови пътната настилка по цялата площ на улиците – общо 34 103 кв. м. в трите села ( 19 188 кв.м. в с.Зърнево, 9055 кв.м. в с.Нова Камена и 5 860 кв.м. в с.Безмер.
    Офертите на участниците в обществената поръчка ще бъдат отворени на 12 декември т.г. в Община Тервел.
    В Държавен фонд „Земеделие“ са внесени и са в различни етапи на оценка още пет проекта на Община Тервел - за изграждане на център за социални услуги в с.Безмер, за спортна площадка в основното училище в с.Нова Камена, за детска площадка в Детска градина „Детелина“ в гр.Тервел , за две улици в гр.Тервел и за междублоковото пространство към площад ‚Старият дъб“.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди