изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:32 EEST
Намушканият със самурайски меч и посечен с брадва българин Петър в Лондон го закъса. Получил е усложнения    
Новини
Тежко е възстановяването на българина, спрял обирджии в Лондон, предава БТВ. Сериозни здравословни проблеми има българският строител, за когото се разбра, че е опитал с голи ръце да спре банда обирджии в Лондон преди няколко месеца. Подвигът на Петър Димов стана известен в хода на делото срещу престъпниците.



Мъжът, който видял бандата да разбива витрината на бижутерски магазин, не се поколебал и опитал да осуети престъплението. При последвалият сблъсък той бил прободен в гърба със самурайски меч и получил множество удари.

Обирджиите избягали, но при следващия си опит за голям удар били заловени. Именно от документите по процеса срещу тях стана и ясно какво се е случило с българина.

Той е получил белодробна инфекция, а заради ударите по краката му е трудно да ходи – все проблеми, които много сериозно затрудняват работата му на строителни обекти. Преживеният стрес също му се е отразил зле.

Към момента няма връзка с Петър Димов.   https://petel.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди