изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:55 EEST
РАЙОНЕН СЪД - ДОБРИЧ ОРГАНИЗИРА ДЕН НА МЕДИАЦИЯТА    
Ред и сигурност    Ден на медиацията ще се проведе в Районен съд - Добрич на 29 ноември. Целта е да се популяризира този способ за доброволно, бързо и евтино разрешаване на възникнали спорове. Събитието ще се състои в трета зала, на първия етаж в Съдебната палата, от 11.00 часа.


    Поканени за участие са всички, които проявяват интерес към възможностите за извънсъдебно разрешаване на конфликти и начинът, по който се осъществява медиационната процедура. Трима медиатори от Добрич ще бъдат готови да отговарят на въпроси на граждани.
    В Деня на медиацията ще бъде даден и официален старт на образователната програма „Съдебната власт - информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“, в която Районният съд ще участва за поредна година. В съда ще бъдат ученици от десетите и единадесетите класове на СУ“Димитър Талев“ и Професионална гимназия по туризъм „П.К.Яворов“, които ще присъстват на урок за медиацията.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди