изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:56 EEST
В КУКЛЕНИЯ ТЕАТЪР ВЕЧЕ ПОДГОТВЯТ КОЛЕДНИТЕ ИЗНЕНАДИ    
Коледа„Дядо Коледа, къде си?“ - по приказката на Лиман Франк Баум, е последната постановка в творческия календар за 2018 година на Държавен куклен театър „Дора Габе“. По традиция, в навечерието на празниците в коледното представление са ангажирани всички актьори. И тази година екипите са два, за да могат да достигнат до всички деца, които очакват коледното представление на кукления театър в Добрич. Репетициите започнаха.

Режисьорът Даниела Христова работи с Ренета Николова, Мила Боянова, Румен Куртев, Валентин Иванов, Теодора Желева, Мира Демирева и Росен Радев. Драматизацията е на Ева Кьосовска и Веселин Бойдев, а сценографията  и куклите - на Елисавета Качулева.
Коледното представление ще отведе дечицата в страната на Дядо Коледа. Там, където живее добрият старец заедно с своите неуморни джуджета. Малките зрители ще съпреживеят една невероятно чаровна история с коледни бъркотии. А след спектакъла ще имат възможност да се докоснат и до самия дядо Коледа.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди