изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:07 EEST
Снегът блокира стотици камиони на „Дунав мост”    
Новини
Заради силен снеговалеж и вятър е спряно преминаването през граничния пункт Кайнарджа край Силистра. Временно са спрени фериботите при Свищов и Никопол, а фериботът при Оряхово ще пътува само в светлата част на денонощието. В същото време стотици камиони чакат часове наред на "Дунав мост", от българска и от румънска страна.



Причината е забраната за движението на автомобили над 12 тона по пътищата Русе – Разград, Русе – Бяла и Русе – Силистра. Особено тежка е ситуацията за тежкотоварните автомобили в северната ни съседка.

Те не могат да стигнат българската граница повече от 12 часа. Румънските власти пропускат по 30 камиона на всеки половин час.

Сняг и катастрофи затвориха много пътища в страната днес. В цяла Северна България камиони аварираха и блокираха движението.

На други места автомобилите бяха спирани за почистване на снега. Няма затворени магистрали, съобщиха от Пътната агенция. Десетки камиони попаднаха в снежен капан на стария път за Витиня.    https://btvnovinite.bg

 ВИЖДАМ ТЕ КАТ - БЪЛГАРИЯ

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди