изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:56 EEST
134 МЛАДИ ХОРА ЩЕ ПОЛУЧАТ ДИПЛОМИТЕ СИ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В КОЛЕЖ ДОБРИЧ    
ОбразованиеШуменският университет„ Епископ Константин Преславски“ Колеж - Добрич се подготвя за празнично събитие. На 1 декември от 10 часа в зала № 106 на Колежа ще бъдат връчени дипломите на бъдещите информатици, педагози и специалисти в областта на растителната защита.

Диплом ще получат завършилите  висше образование с образователно-квалификационна степен професионален бакалавър, както и завършили магистри в съответното професионално направление. На тържествената церемония ще ги приветстват ректорът на Шуменския университет проф. д.и.н. Георги Колев и проф. д.м.н. Николай Янков - директор на Колежа.
В Колежа се обучават около 400 студенти в специалностите: Информатика и информационни технологии, Начална училищна педагогика и информационни технологии, Начална училищна педагогика и чужд език, Предучилищна педагогика и чужд език и Растителна защита.
Дипломи ще бъдат връчени на 134-ма абсолвенти, от които 92-ма професионални бакалаври и 42-ма магистри. Да им пожелаем качествена и ефективна реализация, здраве и да продължат по пътя на личностното си развитие и усъвършенстване.
Ръководството на Колежа кани всички близки, приятели и партньори да споделят тържественото събитие!


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди